DK's STØRSTE UDVALG AF MC-UDSTYR
  •  Vi matcher de tyske netpriser
  •  Fri fragt på alle ordrer over 1000,- med GLS pakkeshop
  •  Dag til dag levering

Levering

Levering
Få sendt dine varer til nærmeste Pakke-Shop og hent dem hvor og hvornår det passer dig!
Varerne leveres til en af de 500 pakke-shops (bla.Shell, Brugsen, kiosker og tankstationer etc.) - du vælger selv hvilken, når du bestiller. Vores system viser dig en liste med 15 pakkeshops i dit område. Vælg den der passer dig bedst, og se evt. lokationen på et kort for at være helt sikker.
Med GLS Pakke-Shop kan du få leveret dine varer, der hvor du alligevel kommer forbi når du kører fra skole, arbejde, henter børn eller køber ind. Med over 500 pakke-shops at vælge imellem er der altid en i nærheden.
Så bliver det vist ikke meget lettere!


Post Danmark
MotoHaus sørger for levering med Post Danmark til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. MotoHaus kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender MotoHaus naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. MotoHaus tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet!

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere