• Stort udvalg i alle prisklasser
  • Fri fragt på alle ordrer over 1000,- med GLS pakkeshop
  • Dag til dag levering på lagervarer

ABS

Termoplastik materiale (det mest anvendte er polycarbonate), brugt til fremstillingen af hjelme. Egenskaber: hård overflade og modstandsdygtig over for slag ved uheld, anti-rids overflade. Fremstillingsmetode af termoplastik hjelme: De er sprøjtestøbt i ét stykke under højt tryk og høj temperatur.
TIP: Sæt ikke klistermærker på hjelmen da limen kan ødelægge yderskallen.
Mal ikke hjelmen, da opløsningsmidler fra malingen kan ødelægge yderskallen.


Airguard

AIRGUARD er et materiale, som er specialfremstillet af en speciel hul fiber (100% Polyamid). De hule fibre giver beklædningen en særdeles behagelig pasform - uden at øge vægten. Luftlommerne i fibermaterialet hjælper kroppen egen naturlige egenskab til at omstille sig i kulde og varme. Airguard
er meget vind- og vandtæt og meget nemt at rengøre og tørrer hurtigt. Airguard har derfor alle de egenskaber, som producenter, af fl ot højkvalitets motorcykeltøj, sætter stor pris på.


Amara

Syntetisk læder, der består af 60 % polyamid og 40 % polyurethan, som er vejrbestandigt, blødt og behageligt. Materialet giver også et godt greb, og er derfor ofte brugt til motocross-handsker.


ceraspace™

Ceraspace er en ny teknologi fra Schoeller, som føjer en helt ny dimension til begrebet slidstyrke. Når almindeligt tekstil bliver udsat for høje temperaturer bliver de beskadiget. Den 3-dimensionelle overfladebehandling som ceraspace teknologien giver er yderst resistent overfor disse forhøjede temperaturer og virker som en beskyttelsesbarriere mellem tekstilmaterialet og den varme overflade. Det smelter dermed ikke og temperaturforhøjelsen holdes nede og sikrer dermed køreren mod  afskrabning og gennembrud.
Denne nye teknologi får sine fortræffelige beskyttelsesegenskaber fra en unik sammensætning af keramiske partikler. Disse specielle keramiske partikler er næsten lige så hårde som diamanter


COOLMAX®

Er 100% polyestermateriale: Hjælper dig med at køle af, trækker sveden væk fra kroppen, hurtigtørrende, letvægts og åndbart.
komfortabelt at have på og let at vedligeholde.


Cordura®

Højkvalitetsmateriale i 100% polyamid lavet af luftige DuPont fibre. Cordura er mere holdbar og slidstærk end andre nylon typer, og er derfor mere anvendeligt til sikkerhedsbeklædning.
Cordura® materialet er meget komfortabelt, og har et flot udseende.


D30™

Intelligent stødabsorbering
www.d3o.com

d3o Intelligent Shock-Absorption er et patenteret, stødabsorberende materiale, fremstillet af Intelligente molekyler, der flyder med dig, når du bevæger dig, og giver en god og fleksibel pasform . Ved høje hastigheder – f. eks i tilfælde af stød – vil molekylerne låses fast og gøre materialet til en fremragende stødpude.
Hele processen sker øjeblikkelig, og materialet vender tilbage til sin oprindelige tilstand, lige så snart stødet er forbi. Og processen kan gentage sig igen og igen.


Direkte
ventilation


Direkte ventilation betyder, at alle ventilationslynlåse i jakker og bukser giver direkte ventilation til kroppen, når man aflyner. Der er en åbning i membranen direkte bag ved lynlåsen. Når lynlåsen er lukket, vil åbningen være lukket til, for at give 100% vand- og lufttæthed.


Dobbelt beskyttelses-
system


Nogle af vores jakker har dobbelt beskyttelsessystem. Takket være det, kan motorcyklisten montere en beskyttelse efter eget valg. I stedet for standard specialskum- eller CE-beskyttelse, kan en special CE-rygbeskytter tages på. Fordelen ved det er, at det giver ekstra beskyttelse fra skuldre til halebenet, og ydermere en forbedret komfort ved et indbygget nyrebælte.


Glasfiber

Fiberglas er et Duroplast-materiale (GRP-materiale) brugt i fremstillingen af hjelme.
Fremstillingen: Adskillige lag af fi berplader bliver lamineret i hånden og »bagt« i en metalform. Fiberglashjelme er mere modstandsdygtige, (bedre absorbering ved uheld), og holder længere, (langsommere træthedsprocent end ABS-hjelme). Normalt kan man male hjelmene igen, og klistermærker kan sættes på uden at beskadige lakken. Venligst læs producentens anvisninger.


GORE-TEX®

GORE TEX® membranen har over 1,4 billioner mikroskopiske små porer per kvadratcentimeter. Disse porer er 20,000 gange mindre end en dråbe vand, men kun 700 gange større end et vanddampmolekyle.
Dette garanterer, at GORE-TEX® membranen er vand- og vindtæt men alligevel åndbar. Resultatet: Vandet kan ikke trænge ind udefra, vinden holdes ude, og sved (vanddamp) kan let passere gennem membranen. For at sikre absolut vejrbestandighed, er GORE-TEX®-produkter forseglet med
GORE-SEAM® TAPE teknologi. Disse bånd forsegler selv de mindste huller i GORE-TEX® beklædningen som følge af sy-processen.

For at opfylde de særlige krav i den brede vifte af applikationer, har GORETEX ® udviklet forskelligartede membranteknologier, der anvendes på bestemte produkter. Yderligere oplysninger om disse teknologier og produkter kan fi ndes i GORE-TEX® kapitlerne i Held-kataloget.


Heros®-Tec

Heros®-Tec er et materiale, som er lavet af 100% polyester, en syntetisk fiber, som er konstrueret af linære macromolekyler. Polyester er grundmateriale i flere forskellige produkter. Polyesters basale egenskaber er elastisitet, lille fugtabsorbering sammenholdt med slidstyrke og formfast.


Aramid Ceramic

DuPont™ KEVLAR® fiber belagt med keramisk polymer matrix er brugt i visse dele af handsker, som kræver høje standarder for modstandsdygtighed over for slid, varme, revner og gennemskæring.


Læder

Motorcyklistens »andet skind«. Læder er, sammenlignet med alle tekstilmaterialer, foran når det gælder sikkerhed og slidstyrke. Held læder gør sig bemærket ved sin høje slidstyrke, åndbarhed og gode pasform. Med den rigtige pleje har læder en rigtig lang levetid. Ved den rigtige forarbejdning får læderet den optimale pasform og det sikres samtidigt, at beskyttelsen sidder optimalt.  Læderbeklædning skal være stramtsiddende når det anskaffes som nyt.


Læder
Pittards

I modsætning til får med uld, er et får med hår en krydsning mellem et får og en ged. De lever kun i bjergområder på det afrikanske kontinent. Skindet er blødt og komfortabelt ligesom det er kendt fra får med uld, men strukturen i skindet er tykkere og mere modstandsdygtigt. Billedet viser en test
mellem PITTARDS special WR 100 skind (venstre handske) og en almindelig skindhandske (til højre). Begge handsker har ligget i et kemisk bad i 24 timer. PITTARDS WR 100 skind er meget blødt og sammenlignet med okseskind i samme tykkelse, er dets modstand mod slid og revnedannelse op til
30% større. Almindeligt skind bliver hårdt og kan revne og krympe når det udsættes for fugt og særligt sved. PITTARDS special skind er modstandsdygtigt overfor fugt og aggressivt sved. Skindet fortsætter med at være blødt og krymper ikke.


TFL Cool Læder

Det er normalt, at mørkt læder bliver opvarmet, men ikke hvis det er garvet med det specielle TFL COOL SYSTEM®, der reflekterer solstråler ligesom lyst læder. Temperaturen på læder kan
nedsættes med op til 20 °C, og køreren vil i solskin opleve en kølende effekt, som svarer til en nedsættelse af temperaturen med op til 12 °C.

COOL™ læder har forbedret modstand mod UV-stråler og beholder det gode udseende, selv når tøjet ældes. Læderet må kun behandles med farveløst læderfedt, da pigment og farve fra plejemidler kan ødelægge den reflekterende effekt. Hvis plejeprodukterne følges, vil den kølige effekt virke i hele tøjets levetid.Læder – Kænguruskind

Der findes omkring 48 forskellige kænguruer, nogle af dem er fredet ved lovgivning. Gigant kænguruen (macropus giganteus) er eksploderet i antal, så det er blevet en plage i Australien. Statskontrollerede nedskydninger er sat i værk, og det tillades at eksportere skindet. Ved hjælp af en speciel farve- og garveproces gøres skindet farvefast og modstandsdygtigt overfor sved og vand. Hvis almindeligt læder bliver vådt krakelerer og krymper det.Læder –
Rokkeskind


Udsatte steder som fingerled og håndside kan beskyttes med meget slidstærkt rokkeskind, polstret med stødabsorberende gel. Dette sikrer, at en styrtet kører vil glide nemmere hen ad asfalten med mindre risiko for brækkede lemmer.
Beskyttelse og holdbarhed Penetrationstest gennemført af Pirmasens Test Institut Modstand mod afskrabning udført med friktionshjul i overensstemmelse med DIN 53754.


Liprotex
C-dry II


Liprotex er et imponerende nyt produkt! Takket være den specielle C-dry II teknik brugt i produktet, kan det levere en enestående elasticitet. Det er vandafvisende, hurtigtørrende, og bibeholder dets form selv efter har været vasket mange gange.


Membraner

Alle klimamembraner har den samme funktion: De beskytter kroppen mod udefrakommende fugt, holder vinden ude og leder kropssved fra indersiden til ydersiden. Beklædning, der er udstyret med membran, beskytter mod alle former for dårligt vejr samtidigt med at det er komfortabelt. Alle disse tre
membraner er lavet af polyrethan eller polyester og transporterer dampmolekyler på en kemisk/fysisk måde gennem molekylekæder til ydersiden. Den poreløse og homogene struktur holder vind ude og afkøling af kroppen undgås.
For at gøre membranen vandtæt er hver eneste samling svejset med en særlig forsegling som sikrer, at intet vand kan trænge igennem fra ydersiden. Afhængig af mærket er, membranerne fabrikeret af forskellige basisfibre og for det meste indsat i jakker og bukser som løse indlæg (inderfor). Specielle materialer og produktionsmetoder gør membranerne ekstremt hårdføre, strækbare og slidstærke.Nylon

Fibermateriale lavet af endeløse Polyamidfibre. Materialet er holdbart og slidstærk. Det meste nylon er imprægneret, så det er afvisende over for vand og snavs. På trods af alle disse egenskaber er materialet meget let, og velegnet til regntøj, men kan også benyttes til beklædning, som skal holde dig varm.


OutDry®

Fibermateriale lavet af endeløse Polyamid fibre. Materialet er holdbart og slidstærk. Det meste nylon er imprægneret, så det er afvisende over for vand og snavs. På trods af alle disse egenskaber er materialet meget let, og velegnet til regntøj, men kan også benyttes til beklædning, som skal holde dig varm.


Outlast®

Udviklet for at beskytte astronauter mod ekstreme kuldesvingninger. Outlast® er et materiale med millioner af mikrokugler, som har evnen til at skifte egenskaber. Når temperaturen stiger ved fysisk aktivitet eller ved højere omgivelsestemperatur, reagerer mikrokuglerne ved at optage varmen. Omvendt afgives lageret varme hvis temperaturen falder. Temperatursvingninger udjævnes og resultatet er en vedvarende komfort i motorcykel beklædningen, da overophedning af kroppen undgås.Polartec® Powerdry® med
X-Static fibre

Materiale lavet af 96% polyester og 4% metal-fibre (sølvioner); har antistatisk effekt, er åndbart og lugtafvisende. Holder kroppen tør, selv når man arbejder hårdt.


Polyamid

Er en syntetisk fiber, som næsten ikke absorberer fugt, og som er ekstremt slidstærk. Polyamid benyttes til produkter, som skal være holdbare og vandafvisende.


Primaloft


Er en højteknologisk fiber lavet af de fineste polyestertråde. Trådene er vævet til et ultralet materiale, som har en isoleringsevne svarende til den for fjer med den yderligere fordel, at det ikke absorberer sved. Uforligning komfort, tør fornemmelse og varm hele vejen igennem.


Safety-Seam


Safety-Seam:
Vi benytter Safety Seam ved alle kritiske områder, såsom bækken, knæ, arme og ryg. Det er meget vigtigt som forstærkning af materialet.
Den normale syning:
Normale syninger samler de ydre materialer i beklædning med kun en tråd. I et uheld vil tråden gå i stykker, de samlede materialer vil skille, og sikkerheden vil gå tabt.
Safety Seam:
Safety Seam består af to syninger, den ene er dækket af det foldede materiale. I tilfælde af styrt vil kun den ene syning blive ramt.
Den dækkede syning vil holde materialerne sammen.


SAS-TEC


Meget speciel sikkerhedsskum
www.sas-tec.de
Den elastiske PU skum fra SAS-TEC indeholder grønne genbrugsmaterialer og kommer ikke fra mineralolier. Dette specielle materiale har en fantastisk respons overfor stød, lav vægt, høj komfort og en næsten lineær absorbering af energi. Derfor er den meget anvendelig som kropsbeskyttelse.
Ydermere giver den specielle microstruktur, som SAS-TEC skum besidder, en øget dæmpningsgrad. Jo højere slaghastighed, jo større modstand giver skummet og garanterer den bedst mulige beskyttelse.


schoeller®-dynatec med Scotchlite

Materialer med indbygget refl ekser, bestående af små bitte metalbelagte glaskugler. En motorcyklist uden refl ekser er knap nok synlig om natten fra en distance på 30 m, hvor en motorcyklist, der kører med Scotchlite materiale, er synlig fra en distance på 180m. Scotchlite reflekser giver et absolut nødvendigt bidrag til motorcyklistens passive sikkerhed, enten i stilstand eller i bevægelse.


schoeller®-keprotec®

Med en høj procentdel af Kevler fi bre er Schoeller® Keprotec® ekstremt slidstærkt. Det er en uvurderlig forstærkning af højrisikoområder i motorcykeljakker, -bukser og -handsker.


Silverplus

Hygiejne-behandling fra RUDOLF-gruppen, baseret på sølvioner. Dette forhindrer ukontrolleret vækst af bakterier på tekstiloverflader. Den naturlige balance i hudens flora påvirkes ikke. Tekstilerne vaskes hygiejnisk rene allerede ved 40º C!


Softshell

Soft shell (i modsætning til hard shell, der mest benyttes til tunge vind- og vandtætte jakker og bukser) er meget modstandsdygtigt overfor fugt og et yderst åndbart strækmateriale. Materialet er elastisk, meget let, varmt og fleksibelt og giver derved bevægelsesfrihed. Yderskallen har en vandafvisende belægning, og indvendigt er der et fleece-lag, som absorberer fugt og fjerner det fra kroppen.


Superfabric® brand materials

Superfabric består af 32% polyester og 68% epoxy resin. Denne blanding af materialer betyder maksimal komfort og fleksibilitet, og forener de positive egenskaber fra skind, såsom slidstyrke og holdbarhed. Superfarbic® brand materialer er indbygget på de meste udsatte steder.


Teflon

Teflon er en belægning som påføres tråden. Det beskytter materialet mod snavs og pletter og virker på molekylært plan. Med teflon afvises væskedråber og de ruller af ydersiden af materialet. Ved vask af tøjet fjernes snavs og pletter meget hurtigt. Beskyttelsen er indbygget i materialet og effekten er permanent.


Thinsulate™

Et fantastisk eksempel på den termiske isolation I naturen som vi får fra pels, dun og fjer. Thinsulate™ isolering samler disse naturlige egenskaber og optimerer dem i kraft af microfiberteknologien og optimerer mobilitet og komfort. Thinsulate produkter er premieret med Øko-Tex-Label og er dermatologisk testet som allergi-neutral.


Tricomposite

Er en blanding af materialer benyttet i hjelmeproduktion (glasfiber, karbon og Kevlar), som resulterer i en særdeles let og stødabsorberende hjelm.


Slidt look

Slidt look gør hver enkelt stykke læder fuldstændig unikt. Hvert skind bliver specielt behandlet gennem den sidste del af produkt ionsprocessen (vask, polering, voksning, stenvask osv.). Hver beklædningsdel vil herved få sit helt eget individuelle look, derfor kan produktet variere fra det viste billede.


3M™ Scotchlite™

Sikkerhed gennem synlighed
I trafikken er det ekstremt vigtigt at være synlig for andre trafikanter, specielt i. 3M™Scotchlite™
reflekterende materiale hjælper med synlighed af føreren i daggry og mørke- Brugen af 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale i moderne beskyttelsesudstyr gør derfor føreren mere synlig og mere sikker.


3M™
Thinsulate™


De unikke microfibre i 3M™ Thinsulate isolation er omkring ti gange mindre end fibre i andre syntetiske isolatorer. Det betyder at de er mere modstandsdygtige overfor luft gennemstrømning og mere effektiv med hensyn til at holde dig varm. Det betyder også at der kan være flere fibre på den
samme plads, hvorved de reflektere mere af din kropsvarme.
Fordelene ved beklædning hvor unødvendig vægt og plads er elimineret:

· optimal varme isolation
· større bevægelsesfrihed
· maksimal komfort