• Fysisk butik og webshop
  • Dag til dag levering på lagervarer
  • Fri fragt på alle ordrer over 1000,- med GLS

Kataloger

Held Biker Fashion

Held Biker Fashion er et brand indenfor motorcykelbranchen, som har været kendt i mange år. De er kendt for det brede sortiment og er et mærke hvor man får "meget for pengene".

Held blev introduceret på det danske marked i 1996 og har altid været kendt for kvalitet og gode detaljer. Det er heller ikke uden grund at Held udmærker sig ved forskellige prisuddelinger når de forskellige brands skal præmieres. Specielt skal det bemærkes at Held har vundet Motorrad Best Brand i kategorien 'Handsker' hvert år siden 2006.

Vil du selv opleve Helds enorme sortiment, så gå på opdagelse i kataloget.

 

 

 

 

 

Trilobite

Der findes utrolig mange mærker, som laver jeans med kevlar eller anden form for beskyttelse i. Trilobite er et af dem og dem vi har valgt at føre. Modsat mange producenter af jeans med kevlar, som laver moderigtige, smarte jeans og indsætter kevlar eller lignende og beskyttelse. Så er filosofien bag Trilobite at lave MC-beklædning, hvorefter de så sætter det moderne præg på. Hos Trilobite er funktionalitet og komfort i højsædet. Gå på opdagelse i kataloget og se de mange modeller.

CMS

CMS er forholdsvis ukendt på det danske og europæiske marked. De er et lille familiefirma, som har haft fokus på hjemmemarkedet i Portugal. Nu har de så introduceret deres produkter til det europæiske markede. Alle hjelme fra CMS er designet og produceret på egen fabrik i Portugal.

Hver enkelt hjelm fra CMS er et produkt af viden, entusiasme og lidenskab for at skabe en perfekt styrthjelm.

Rusty Pistons

Rusty Pistons er et kapitel for sig selv. Her bliver man taget tilbage til rockens guldalder.