FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 1000,-
DAG TIL DAG LEVERING PÅ LAGERVARER
FYSISK BUTIK OG WEBSHOP
+25 ÅRS ERFARING

Kataloger

Held Biker Fashion

Held Biker Fashion er et brand indenfor motorcykelbranchen, som har været kendt i mange år. De er kendt for det brede sortiment og er et mærke hvor man får "meget for pengene".

Held blev introduceret på det danske marked i 1996 og har altid været kendt for kvalitet og gode detaljer. Det er heller ikke uden grund at Held udmærker sig ved forskellige prisuddelinger når de forskellige brands skal præmieres. Specielt skal det bemærkes at Held har vundet Motorrad Best Brand i kategorien 'Handsker' hvert år siden 2006.

Vil du selv opleve Helds enorme sortiment, så gå på opdagelse i kataloget.

 

 

 

 

 

Trilobite

Der findes utrolig mange mærker, som laver jeans med kevlar eller anden form for beskyttelse i. Trilobite er et af dem og dem vi har valgt at føre. Modsat mange producenter af jeans med kevlar, som laver moderigtige, smarte jeans og indsætter kevlar eller lignende og beskyttelse. Så er filosofien bag Trilobite at lave MC-beklædning, hvorefter de så sætter det moderne præg på. Hos Trilobite er funktionalitet og komfort i højsædet. Gå på opdagelse i kataloget og se de mange modeller.

VEMAR / SIMPSON

Vemar er et kendt internationalt brand. De har begået sig i motorsportskredse i flere år. Vemar har til 2019 genopfundet og rebrandet sig selv. Det har resulteret i et nyt logo og en helt række nye designs og funktioner. Vemar er et stærkt brand og er garant for kvalitet og funktionalitet.

 

Simpson er et amerikansk brand, produceret af Vemar i Italien. Simpson er rigtig stærke i motorsport. De har i mange år produceret styrhjelme til bil motorsport. Simpson Venom Ghost er ekstremt populær i USA

Rusty Pistons

Rusty Pistons er et kapitel for sig selv. Her er Rockabilly for alle pengene.